Autocolante geamuri imitatie sablare.


Autocolante geamuri imitatie sablare.

Autocolante imitatie sablare.

Autocolante imitatie sablare birouri.Acest tip de autocolante se utilizeaza pentru a inlocuii sablarea geamurilor. Autocolante geamuri imitatie sablare sunt recomandate pentru utilizare atat la exterior cat si la interior. Sunt disponibile in doua variante de dimensiuni, la 100 mm si la 1260 mm. Costul redus in comparatie cu sablarea mecanica a geamurilor le face accesibile si foarte utilizate. Autocolantul permite luminii sa patrunda in incinta in proportie de aproximativ 70%. Practic se face o matuire a geamului. In comparatie cu un autocolant printat ce opacizeaza geamul cu minim 50%. Acest tip de autocolant are o durata de viata de pana la 5 ani. Aeasta durata de viata este calculata de producator in conditiile climaterice ale europei centrale. Daca pe suprafata autocolantului se inregistreaza mai mult de 36 de grade, durata de viata scade la jumatate.

Modele de autocolante geamuri imitatie sablare.

Acest tip de autocolante geamuri imitatie sablare poate fi decupat pe contur sau se poate decupa in el. Astfel se obtine un model in functie de specificatiile clientului sau de locatia unde se monteaza. In general autocolantele ce imita sablarea se utilizeaza la decorarea geamurilor ce despart birourile.

 

Tipuri de autocolante imitatie sablare.

Autocolantele geamuri imitatie sablare sunt disponibile in mai multe variante. Transparent mat fiind cel mai des utilizat. In aceasta gama mai sunt disponibile si variante cu insertie metalizata aurie sau argintie. Un alt tip de autocolant este cel satinat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *