Autocolante colorate in masa.


Autocolante colorate in masa.

Autocolante colorate in masa.

autocolante_decorare_geamuri_vitrine_Gold_PlatinSe utilizeaza autocolante colorate in masa atunci cand se doreste inscriptionarea geamurilor cu text sau forme in 1-2 culori. Acest tip de autocolante sunt recomandate pentru suprafete drepte sau plane. Folia de autocolant este recomandata pentru utilizare la exterior cat si la interior. Autocolantul este din PVC si poate avea suprafata mata sau lucioasa. Grosimea foliei autoadezive este de 70 microni si are un adeziv poliacrilic pe baza de solvent, adezivul fiind permanent. Asta inseamna ca la demontare este posibil sa ramana adeziv pe suportul pe care a fost montat. Autocolantele colorate in masa sunt recomandate pentru aplicatii la exterior pe termen scurt si mediu.
Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Culori disponibile pentru autocolante colorate in masa.

Gama de autocolante colorate in masa este disponibila in 60 de culori lucioase si 54 de culori mate. Latimea autocolantului este de 1000 mm si de 1260 mm. Pentru suprafete mai mari se va realzia o suprapunere de maxim 1 cm.

 Montaj autocolante colorate in masa.

montaj_autocolante_colorate_in_masaAcest tip de autocolante colorate in masa se recomanda doar pentru inscriptionarea geamurilor cu text sau modele. Este de evitat decorarea in intregime a unui geam cu autocolantele din aceasta categorie. Durata de viata pentru aceste autocolante este de pana la 5 ani. Aceasta durata de viata este calculata in conditiile meteo ale europei centrale. Pentru europa de este durata de viata se reduce la jumatate daca geamul este in directia soarelui. Adica daca temperatura pe suprafata autocolantului depaseste 36 de grade. Caracteristicile foliei autoadezie colorate in masa permit utilizarea acesteia pentru mai multe aplicatii: geamuri, vitrine, standuri si diverse alte decorari.

Suprafata pe care sa va monta autocolante colorate in masa trebuie curatata de impuritati. Atentie la solutiile de curatare a geamurilor. Acestea contin o substanta de protectie, ce va face dificila lipirea unui autocolant. In acest moment cunoastem 2 solutii ce afecteaza suprafata si anume Clin si Sano.

Modele de autocolante colorate in masa.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *