Autocolante geamuri vitrine


Autocolante geamuri vitrine

Autocolante printate digital cu imagini profesionale pentru orice tip de magazin. Autocolantele au grafica personalizata in functie de specificul afacerii. Folia de laminare asigura o protectie mai mare in timp a culorilor si actiunilor mecanice.

Gama de autocolante sablare geamuri este utilizata in mod frecvent la decorarea geamurilor din birouri. Autocolantele pentru sablare opacizeaza geamul peretilor despartitori si a usilor din sticla. La decorare se utilizeaza autocolant blank sau cu decor (decupat cutter plotter).

Autocolante Geamuri Magazin Alimentar

Se prezinta lucrari de decorare magazin alimentar. Imaginile sunt alese din baza noastra de fotografii sau achizitionate de pe site-uri cu fotografii profesionale. Printarea autocolantelor este realizata la rezolutie maxima, sporind astfel calitatea produsului final. Autocolantele sunt speciale dedicate la exterior si beneficiaza de o folie de protectie suplimentara.

SAMSUNG

Autocolante Geamuri Mezeluri Elite

Se prezinta lucrari de decorare geamuri realizate pentru fabrica de mezeluri Elite. Campania s-a desfasurat la peste 10 magazine din Bucuresti si a avut ca scop promovarea companiei Vericom. Colantarea geamurilor este realizata cu autocolant productie Germania, printat digital cu imagini furnizate de client. Pentru protectia autocolantelor este utilizata folia de laminare ce asigura o protectie sporita la actiuni mecanice si decolorare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *